14 september 2018

Göran och Lars sitter kvar

Göran Dahlström (S), Lars Härnström (M) och de båda partiordförandena Fredrik Olofsson (S) och Christoffer Öqvist (M) höll idag gemensam presskonferens. Budskapet var; Vi fortsätter samarbetet även kommande mandatperiod.

Från vänster Fredrik Olofsson, Göran Dahlström, Lars Härnström och Christoffer Öqvist tycker att de tidigare åtta åren gått mycket bra. Så bra att det är lika bra att samarbeta fyra till.

Från vänster Fredrik Olofsson, Göran Dahlström, Lars Härnström och Christoffer Öqvist tycker att de tidigare åtta åren gått mycket bra. Så bra att de kan fortsätta samarbetet fyra år till.Foto: Geza Simon

 

Klockan 14:00 på fredagen den 14 september höll kommunalrådet Göran Dahlström och kommunstyrelsens vice ordförande Lars Härnström en gemensam presskonferens i kommunhuset Gröna kulle.

Båda politiker sa sig vara nöjda med det samarbete de haft under de gångna åtta åren.

– Vi har genomfört mer än vi lovat den här mandatperioden, sa Göran Dahlström. Men, vi går mot tuffare perioder, vi kommer att ha stora utmaningar framför oss. Just idag vet vi inte ens hur landet ska styras.

– Väljarna har sagt sitt. Det är ett bra kvitto på att samarbetet har gått bra. Tillsammans är vi starka och vi ska fortsätta att utveckla Katrineholm i rätt riktning, säger Lars Härnström.

Lars Härnström och Göran Dahlström sitter kvar på sina stolar.

Väljarna har sagt sitt; Lars Härnström och Göran Dahlström sitter kvar.
Foto: Geza Simon

Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*