3 april 2018

Bli en cykelvänligare arbetsplats!

För att uppmuntra arbetsplatser som gör det lättare för medarbetare att cykla till jobbet och i tjänsten finns utmärkelsen Cykelvänlig arbetsplats.

Bli en cykelvänligare arbetsplats

Som en aktivitet inom länets åtgärdsprogram för energi och klimat rullar vi nu igång utmaningen Cykelvänlig arbetsplats. Det kostar inget att delta och alla arbetsplatser i kommunerna Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Oxelösund är välkomna att anmäla sig.

Vad innebär det?

Aktiviteten syftar till att gynna ett mer hållbart och hälsosamt resebeteende hos invånarna, som i sin tur bidrar till att minska länets och kommunernas miljö- och klimatpåverkan.

Projektet har initierats av Södermanlands miljö- och klimatråd och drivs av Energikontoret i Mälardalen i nära samverkan med länets kommuner och landsting.

Hur går det till?

Som engagerad cykelvänlig arbetsplats diplomeras ni av Länsstyrelsen vid en årlig ceremoni vid residenset i Nyköping. Sedan kan ni stolt visa upp att er arbetsplats värnar både om sina anställda och vårt klimat.

Anmäl dig och ditt företag!

Börja med att skicka in en anmälan om att bli en cykelvänlig arbetsplats. Använd länken i högerspalten.

Mer information och kontakt

Har du frågor eller funderingar kring utmärkelsen Cykelvänlig arbetsplats? Kontakta Jennie Lind, ansvarig projektledare i Katrineholms kommun.
E-post: jennie.lind2@katrineholm.se
Telefon: 0150-571 95.

Samhällsbyggnadsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-577 00
Växel: 0150-570 00

Kontaktperson

Utredare Jennie Lind
Telefon: 0150-571 95
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Samhällsbyggnadsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*