13 mars 2018

Årets företagare i Katrineholm

Ulf Ericssons Hyrmaskiner utsågs av Företagarna till Årets företag i Katrineholm.

Idag tisdag den 13 mars fick Hyrmaskiners VD och ägare Ulf Ericsson oväntat besök. Per Knutsson Sjötorp Bygg och Sari Eriksson kommundirektör Katrineholms kommun uppvaktade Ulf med ett stort fång blommor. Anledningen till besöket är att hans företag Hyrmaskiner utsetts till Årets företag i Katrineholm.  

Ulf Ericsson (mitten) fick ta emot blombukett av kommundirektören Sari Eriksson och Per Knutsson representant för Företagarna. På fredag får han ta emot utmärkelsen under Näringslivsdagen på Safiren i Katrineholm.
Ulf Ericsson (mitten) fick ta emot blombukett av Sari Eriksson kommundirektör i Katrineholm och Per Knutsson representant för Företagarna.  Foto: Geza Simon

Pär Knutsson från Företagarna läste upp motiveringen: ”Årets företagare företräder en bransch som stått under en stark tillväxt under många år. Byggbranschen är idag den största privata arbetsgivaren och har blivit en förutsättning för den lokala utvecklingen. Genom god service, kreativitet, hårt arbete och en stor portion mod har han utvecklat sin verksamhet till att bli ett viktigt nav, ett fullserviceföretag för den enskilde personen till det stora företaget. Han har förädlat ett generationsskifte på ett föredömligt sätt och sedan några år tillbaka också skapat god lönsamhet i sin verksamhet.”

 - Vår väg till framgång är att vi ska lösa kundens alla problem. Det är vårt motto. En gång hjälpte vi en kund som hade problem med sina adventsljusstakar. Trots att det kanske inte rymmer inom vår verksamhet, säger Ulf Ericsson VD Hyrmaskiner.

På fredag får Ulf Ericsson ta emot utmärkelsen under Näringslivsdagen på Safiren i Katrineholm. 

Årets företagare utses av en jury bestående av företagsrepresentanterna Håkan Bennetoft Svea Ekonomi, Jim Lindström Sörmlands sparbank, Per Knutsson Sjötorp Bygg och Sari Eriksson kommundirektör Katrineholms kommun.

Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*