14 april 2018

Direkt från Katrineholmsgalan

För sextonde året i rad genomfördes Katrineholmsgalan i helgen. På scenen underhöll Loreen tillsammans med årets husband under ledning av Henrik Olsson. DJ Martin Olsson. Konferencier Alice tillsammans med Jovan Radomir. Fler bilder hittar du på   instagram och Facebook #katrineholmsgalan.

Årets Eldsjäl

Urban "Abba" Pettersson tar emot utmärkelsen årets eldsjäl

URBAN ”ABBA” PETTERSSON. I Abbas fotbollslag är alla välkomna, alla är talanger och alla är lika mycket värda. Han brinner som ledare och mentor. I hans kalender finns det alltid plats för fotboll. Årets eldsjäl är förebild och drivkraft för lokala utvecklings-möjligheter till gagn för katrineholmarna och orten. 

Årets ambassadör

Kultrföreningen Fogelstad tar emot utmärkelsen årets ambassadör

KULTURFÖRENINGEN FOGELSTAD. Den Kvinnliga medborgarskolan vid Fogelstad är en viktig pusselbit i arbetet som gjort Sverige till ett av världens mest jämställda länder. Det upphör aldrig Kulturföreningen Fogelstad att visa. Årets ambassadör är företrädare och marknadsförare som gör Katrineholm känt i omvärlden.

De andra nominerade för årets eldsjäl var:

OLA HALVARSSON. Ola Halvarsson är en musikalisk klippa för Katrineholms musikliv. Han skapar plats både för den som vill uttrycka sig med sitt instrument och för den som vill uppleva musiken.

ANITA KARLSSON. Anita Karlsson brinner för att hjälpa andra. I sitt frivilliga arbete på Röda Korsets Kupan får hon människor att mötas och bevisar att varje enskild insats gör skillnad.

KAI KYLEGÅRD. Genom sin djupa kunskap och sitt engagemang i en historisk bildskatt lyfter Kai Kylegård intresset för det Katrineholm som en gång var och får oss att bli nyfikna på historien.

 

De andra niminerade för årets ambassadör var:

SIMON ENGSTRÖM. Simon Engström visar att Katrineholm kan slå knockout. Han är vår första proffsboxare och har på allvar tagit ringen till stan.

DAVID PHAM. David Pham är redan en bra bit på väg – men han vill bli bäst av alla. Med sin Katrineholmsklubb i ryggen är han beredd att offra allt för att erövra hela karatevärlden.

SOFIA VUSIR JANSSON. Med sina sagolika och drömska vardagsbilder ger Sofia Vusir Jansson sina bloggläsare chansen att upptäcka Katrineholm och vilja leva livet här.

Alla nominerade till årets eldsjäl och ambassadör.

Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*