KETT-dagen

Den 2 oktober anordnar bildningsförvaltningen tillsammans med Advania Skolpartner Katrineholms första KETT-dag. En dag full med föreläsningar, inspiration och förhoppningsvis många nya möten. Temat för dagen är "Vår digitala resa".

Föreläsarna under KETT-dagen

Ta del av schemat i sin helhet

Program för dig i förskolan

För dig i förskolan erbjuder vi ett gemensamt innehåll.  

Program för dig i grundskolan och gymnasieskolan

Dagen innehåller fyra pass med olika föreläsningar. Varje pass kan du välja mellan fem olika föreläsningar. Totalt ska du anmäla dig till fyra föreläsningar.  

Anmäld dig till den frivilliga inspirationsföreläsningen

Klockan 16 slutar den sista obligatoriska föreläsningen för dagen. Då finns det möjlighet för den som vill att anmäla sig till en frivillig inspirationsföreläsning med Micke Gunnarsson, med efterföljande mingel och mingelmat. Föreläsningen är på Safiren och antalet platser är begränsat, så först till kvarn.

Begränsad internetuppkoppling under dagen

Vi vill förvarna om att internetuppkopplingen kommer att vara begränsad under dagen. Det beror på det stora antalet personer på en och samma plats. Det nät som finns tillgängligt på Safiren kommer i första hand att begränsas till de föreläsare och deltagare som behöver tillgång till uppkoppling under sina föreläsningar.


Vanliga frågor och svar (FAQ)

Vad står KETT för?

KETT står för Katrineholm Educational Technology Transformation och anspelar på Katrineholms egen SETT och BETT. 

Vilka står bakom KETT-dagen?

KETT-dagen är ett samarbete mellan bildningsförvaltningen och Advania Skolpartner.

Vilka deltar på KETT-dagen?

KETT-dagen är för all pedagogisk personal i bildningsförvaltningen. Eftersom vi är så många har vi delat upp oss. Förskolan håller till i Tallåsaulan och grundskolan och gymnasieskolan håller till i Safiren och Musikens hus. Inför inspirationsföreläsningen samlas vi alla i Safiren.

Är KETT-dagen obligatorisk?

KETT-dagen är obligatorisk för all personal i bildningsförvaltningen om du inte har kommit överrens om någonting annat med din chef. 

Från och med när kan jag komma på morgonen?

För dig som ska vara på Safiren och i Musikens hus så har vi drop-in från klockan 07.45 på Safiren. Då serverar vi kaffe/te och smörgås.

Vad serveras det för mat under dagen?

Morgon: smörgås med hårdost
Lunch: kycklingsallad med ceasardressing samt bröd
Eftermiddag: brownie och frukt
Inspirationsföreläsning: laxwrap

Hur anmäler jag specialkost?

All mat under dagen är laktosfri, fri från nötter och fri från nöt- och fläskkött. Om du har behov av annan specialkost anmäler du det via länken som har gått ut med inbjudan.

Hur vet jag vilken föreläsning som passar mig?

Beroende på var du jobbar, så passar vissa föreläsningar bättre än andra. I pdf:en med alla föreläsningarna eller på KETT-sidorna har vi skrivit ut vilken målgrupp de olika föreläsningarna är lämpliga för.

Hur många föreläsningar ska jag anmäla mig till?

Totalt ska du anmäla dig till fyra föreläsningar. Vi erbjuder fyra olika pass med fem parallella föreläsningar vid varje pass. Därutöver är det frivilligt att anmäla sig till inspirationsföreläsningen med Micke Gunnarsson.

Hur gör jag för att ändra mina val?

I samband med att du gjorde dina val, ska du ha fått ett bekräftelsemejl till den e-postadress som du angav i anmälan. I mejlet finns en länk som du kan använda för att ändra dina val.

Får jag ersättning för att gå på Micke Gunnarsson?

Föreläsningen med Micke Gunnarsson ligger efter arbetsdagens slut. Att lyssna på honom och delta på minglet efteråt sker på din fritid. 

Var hålls kvällsföreläsningen?

Kvällsföreläsningen hålls på Safiren.

Får jag stanna kvar även om jag inte deltar på kvällsföreläsningen?

Självklart får du stanna kvar efter den sista föreläsningen. Baren öppnar klockan 16 för den som vill ta något att dricka eller bara slå sig ner och prata igenom alla intryck från dagen.

Ingår det mat om man deltar på kvällsföreläsningen?

Om du får en plats på inspirationsföreläsningen med Micke Gunnarsson så bjuder vi på laxwrap och alkoholfri dryck efter föreläsningen.

Hur länge är baren på Safiren öppen?

Baren öppnar klockan 16 efter den sista obligatoriska föreläsningen. Fram till klockan 19.45 har vi möjlighet att mingla på Safiren.

Kan man köpa något att äta i baren?

Det serveras endast dryck i baren.

Behöver jag ha med mig en digital enhet?

Det är inget krav att du har med dig din dator eller iPad, men kanske vill du anteckna något från föreläsningarna. Tänk på att internetuppkopplingen är begränsad under dagen!

Måste jag hänga in min jacka i garderoben?

På grund av brandrisken måste du hänga in dina ytterkläder i garderoben. Garderoberna är bemannade hela dagen och du kan när som helst hämta/lämna din jacka i garderoben.

Kostar det något att hänga in min ytterkläder i garderoben?

Det är gratis att hänga in dina ytterkläder i garderoben.

Finns det parkeringsplatser?

Det finns ett antal parkeringsplatser i närheten av Safiren, men se till att vara ute i god tid eftersom antalet parkeringsplatser är väldigt begränsat. Har du möjlighet att cykla eller gå så är det att föredra eftersom det kommer att vara mycket folk i rörelse under dagen.

Finns föreläsarnas presentationer att ta del av efter dagen?

Vi samlar in alla presentationer från föreläsarna och publcieras dem i aktiviteten BIF Anställd i Ping Pong.

Är KETT-dagen någonting återkommande?

Beroende på hur dagen faller ut får vi ta ställning till om KETT-dagen kan bli någonting återkommande i bildningsförvaltningen.

Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: Reception: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*