Århundradets Musikfest

Katrineholm fyller 100 år och vi vill bjuda alla katrineholmare på århundradets musikfest! Tänk dig en stjärnspäckad GRATISkonsert. En musikfest och tidsresa utöver det vanliga tillsammans med både lokala och kända artister. Tanken är att erbjuda något som passar alla åldrar!

Välkomna till Djulö den 12 augusti 2017 klockan 19:00-22:15! Insläpp klockan 17. Barnshow klockan 17:30. Konserten är gratis och de flesta platserna är i det gröna, men det finns cirka 2000 parkettbiljetter. De släpper vi i samband med nationaldraget 6 juni. Var och hur återkommer vi till!

Vilka artisterna blir avslöjar vi under april-maj. De namn som vi redan släppt hittar du här. 

Värdparet

Ellen och Andreas

Ellen Bergström, artisten, radioprataren, skådespelerskan, musikalstjärnan och sociala medier-profilen från Vingåker. Ellen har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, Snövit – The Musical, ”Skitlycklig” på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Just nu är hon på allas läppar i TV4:s "Let´s Dance".

Andreas Weise, Sveriges svar på Michael Bublé, kombinerar stor musikalitet och röst med en avväpnande och härlig humor som älskas av ung som gammal. Andreas är bl.a. känd från Melodifestivalen, Let’s Dance, Körslaget, och Så ska det låta.

Tillsammans ska de lotsa oss genom Århundradets Musikfest.

 

Artisterna

Erik Hassle

Erik Hassle är Bie/Katrineholms-sonen med dom gyllene stämbanden. Med låten ”Hurtful” började erövringarna och hans tredje fullängdsplatta ” Innocence lost” kom ut i januari 2017. Erik skriver även åt andra artister och är bl.a. en av låtskrivarna bakom Rihannas och Shakiras duett ”Can’t remember to forget you”. Just nu skriver Erik på nytt material som kommer senare i år.  Bilden är tagen i London under påskveckan vid hans senaste låtskrivarsession med Cass Lowe och ”Snakehips". I sommar gör Erik bara två spelningar, varav den ena är på vår musikfest! Ska du se Erik i sommar är det i Katrineholm du gör det! 

Erik Hassle

Erik Hassle i låtskrivarsession med Cass Lowe och ”Snakehips” i London.

Erik Hassle på Spotify

Erik Hassle på Youtube

Hellsingland Underground

Hellsingland Underground (med bla. gitarristerna och Katrineholmarna Peter Henriksson och Mats Olsson) har ett fast grepp om Katrineholm och världen med deras "southern rock"-musik. Det är ett av Sveriges bästa liveband och deras senaste skiva "Understanding Gravity" är korade av teamrock.se som en av de bästa vinylköpen just nu.

Hellsingland Underground

Mats Olsson och Peter Henriksson från Hellsingland Underground

Hellsingland Underground på Spotify

Hellsingland Underground - Hemsida

Hellsingland Underground på Facebook


Linda Råsberg

Linda Råsberg med den magiska rösten! Katrineholmarna känner igen henne bland annat från Körslaget-kören och Katrineholmsrevyn. I sommar är hon aktuell när hon körar bakom Frans på hans sommarturné.

Linda Råsberg

Linda Råsberg på Youtube

Skicka ett tips om sidan till någon