Lyckliga gatorna Katrineholm

Som en del av stadens hundraårsjubileum genomförs två gatufester i slutet av sommaren, den 25 augusti i Nävertorp och den 1 september på Norr. Vi kallar arrangemanget Lyckliga gatorna Katrineholm eftersom vi hämtat inspiration från TV4-programmet Lyckliga gatan. Du hittar evenemanget på  www.event.katrineholm.se

Idén går ut på att sammanföra unga och mer etablerade artister från Katrineholm. Under våren har artisterna lärt känna varandra och förberett ett gemensamt uppträdande i samband med en gatufest i respektive område.

Platsen för arrangemanget är ett tillfälligt vardagsrum utomhus, mitt i bostadsområdet. Festen i Nävertorp den 25 augusti kommer äga rum på grusplanen mellan Nyhemsskolan och Nyhemshallen. Festen på Norr den 1 september kommer vara på Kyrkogatan och i parken vid kyrkan. En del av Kyrkogatan kommer därför vara avstängd i samband med festen.

Syftet med gatufesterna är att bidra till ökad trygghet, gemenskap och engagemang i området. Under våren har boende i områdena varit med och planerat inför gatufesterna. Alla är välkomna till festerna (oavsett var du bor)! På båda festerna kommer det finnas mat till självkostnadspris men också möjlighet att ha med egen picnic. Arrangemanget är alkholfritt.

Har du frågor, vill du vara med och laga maten inför festerna eller är du intresserad av att hjälpa till som funktionär? Hör av dig till arbetsgruppens kontaktpersoner, Jenny Skarstedt och Anna Marnell. Enklast nås vi via e-post fornamn.efternamn@katrineholm.se.

Affisch för Lyckliga gatorna

 

Siluett av Katrineholm

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00

Kontaktperson

Verksamhetscontroller Anna Marnell
Telefon: 0150-570 04 Mobil: 0730-55 57 47
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*