Kvällskurser

KomTek

För högstadiet starta Makerspace igen 10 maj och håller igång 3 veckor fram till 31 maj. Läs mer nedan. 

 

Nya kurser för låg och mellanstadiet är nu igång r med 4 tillfällen, kostnad 200kr. Anmälan till dessa kurser är nu stängd, är ni intresserade av att gå kurs på KomTek så håller vi i aktiviteter under sommarlovet och nya kurser startar till hösten. Utskick om kurser och aktiviteter sker via PingPong. 

 

 

Vårens kurser:

Måndag

Minecraft Projekt FULLT

Årskurs 1-6

Under 4 tillfällen skapar vi 4 unika projekt i Minecraft, ett nytt för varje omgång. Stort fokus ligger på kreativitet och samarbete. Det är bra om man är bekant med spelet och kan kontrollerna.

 

Kolonisera Mars FULLT

Årskurs 4-6

Var med och bygg en station på Mars, designa byggnader, programmera fordon, utvinn energi med olika metoder, skapa ett näringssystem. Bygg och skapa en modell och använd olika tekniker.

 


Tisdag

Spelprogrammering  FULLT

Årskurs 4-6

Lär dig grunderna i hur man kan skapa ett spel. Gör en karaktär, fiender. Få sedan dessa att interagera i en miljö. Ett kreativt och nytt sätt att lära sig om spel och spelskapande. 

  

 

Onsdag, Högstadiet

10, 17, 24 maj

Makerspace kl 16-19

Ingen kostnad och ingen anmälan behövs för Makerspace, kom och spela datorspel, designa i 3D, bygg, använd EV3 robotar. lär dig videomapping, programmera och mycket mer!

Skicka ett tips om sidan till någon
KomTek
Postadress: Kungsgatan 2B, 641 30 Katrineholm
Telefon: 0150-48 82 72
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: KomTek
* = Obligatorisk uppgift
*

Nyheter