Vi söker dagbarnvårdare på udda tider i Julita

Arbetsplatsbeskrivning

Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare.

Kommunen tillämpar Heltid som norm, vilket medför ett positivt inslag för jämställdhet och möjlighet för kompetensutveckling samt karriärvägar. Detta innebär även att alla medarbetare anställs på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Du som medarbetare hos oss får introduktion på flera enheter/förvaltningar inom kommunen. Vill du vara med?

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan arbeta på udda tider i Julita. Det innebär vardag kvällar/nätter och vissa helger. Det kan vara så att du hämtar och lämnar barn på Rävens förskola beroende på hur vårdnadshavarens arbetstider ser ut. Udda tider kan vara i barnets hem eller i ditt eget hem, beroende på vad vi kommer överens om.

Kvalifikationer

Du får gärna vara barnskötare, underskötare eller förskollärare. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barn. Du måste ha ett aktuellt utdrag från brottsregistret. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Du ska kunna ge barnet/barnen en väl sammansatt kost om det ingår måltider.

Du ska vara lugn, trygg och stabil. Kunna skilja på det personliga och det professionella

Du ska ta ansvar för din uppgift och självständigt kunna styra ditt arbete. Kunna fatta nödvändiga beslut för ditt ansvarsområde.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid Intermittent anställning

Tillträde:   2017-03-01 Snarast

Tidsbegränsad till:   2017-06-30

Ansök senast:   2017-02-15

Referensnummer:   C10885/2017

Välkommen att skicka din ansökan till bildningsforvaltningen@katrineholm.se

Lön

Löneform:   Timlön

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Catharina Meyer Berg Förskolechef.
Telefon 0150-573 78 eller e-post catharina.meyerberg@katrineholm.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0150-570 00

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Telefon: Reception: 0150-572 70