Välkommen på vår inspirationskväll

Foto: Hanna Maxstad

Välkommen på vår inspirationskväll för dig som studerar en pedagog-utbildning på högskolor och universitet, den 4 april 2017! Soran Ismail bjuder på stand-up och Patricia Diaz föreläser om digitala verktyg i undervisningen.

Går du en högskoleutbildning som leder till jobb inom förskola eller skola? Grattis till dig, och till oss. Du behövs! Du har verkligen valt en utbildning som ger dig fantastiska framtidsmöjligheter. 

Vi vill gärna träffa dig och bjuder därför in till en inspirationskväll på Safiren i Katrineholm den 4 april 2017, klockan 17. 

Program - förskola och skola

17.00: Mingel. Vi bjuder på enklare mat och dryck.

17.15: Stand-up med Soran Ismail.

18.10: Att jobba i Katrineholms förskolor och skolor. Du får chansen att möta skolledare och medarbetare från just ditt verksamhetsområde, till exempel förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola.

18.20: Inspirationsföreläsning med föreläsaren och läraren Patricia Diaz om att "öka elevaktiviteten och stimulera till ökat lärande med digitala verktyg". Läs mer om Patricia Diaz på hennes webbplats.

Programmet - vård, hälsa, socialtjänst

Här finns programmet för dig som studerar på en utbildning inom vård, hälsa eller socialtjänst.

Anmälan

Gör din anmälan direkt på webben senast senast torsdagen den 30 mars för att få mat. Ta gärna med en kompis som också är intresserad! Anmäl dig här.

Frågor

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på 4april@katrineholm.se

Hoppas vi ses! :-)

Helene Björkqvist, förvaltningschef

Skicka ett tips om sidan till någon
Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: Reception: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*